Svedvet


AKTUELLT
Akutsjukvård hund
Onsdag den 31/10 KL 18-20 VAD GÖR DU OM HUNDEN BLIR SJUK?


Kastrationskampanj KATT
FULL-Höstkampanj för katter 2018 tillsammans med Malmö Djurs


Ultraljudsveterinär
Ultraljudsveterinären och smådjurs-specialisten Katrine Lind


Kastrationskampanj KATT
Kampanjen SLUT


Kostnadsfri tandkoll
Sund i mun månad mars 2017 Kostnadsfria tandkontroller förVi erbjuder Priser Sjukdomar Djurfakta Om oss


Varmt välkommen till oss med ditt djur!
Vår kunniga och erfarna personal tar emot dig i en personlig, välutrustad klinik och vi hoppas att du och ditt djur kommer att trivas här hos oss. Förboka ditt besök på telefon.

Telefon 040 - 40 02 42, öppet vardagar

Hästkliniken möjliggör alla typer av undersökningar på häst. Här finns även ridhus så att vi kan se hästen riden/longerad i samband med undersökning av rörelsestörningar eller prestationsnedsättningar. Stort engagemang för hästtandvård.

Smådjurskliniken är nybyggd och innehåller operationssal, uppvakningsavdelning, tandvårdsbehandlingar, eget lab och undersökningsrum. Vi kan erbjuda i stort sett all kirurgi på smådjur från kastrationer till nya korsband och diskbråcksoperationer.

Svedvetbutiken inne på kliniken tillhandahåller foder till hundar, katter, hästar och kaniner. Ett stort utbud av djurvårdsprodukter, vitaminer, ledtillskott, mag&tarm produkter, liniment och mycket mer finns till försäljning i vår butik. Vi är återförsäljare till Svenska Foder- Hippo hästfoder, Spillers och Royal Canin djurfoder.

webbutik

Veterinären har ordet
Inälvsparasiter ökar!
Fortfarande är det aktuellt med avmaskning o träckprovskontroll. Vi ser en ökning av bandmask bland årets träckprov jämfört förra året.Bandmask sätter sig gärna vid ingång till blindtarmen och kan orsaka långvarigt varierande koliktillstånd hos häst. Blodmask Blodmaskarna verkar bli svårare att bli av med. Hästar som avmaskats har i vissa geografiska områden maskar kvar! Det är inte fel att kontrollera avföringens innehåll. Tänk på att det går bra att lämna samprov på upp till 5 hästar som delar samma hage.
Kolla in våra hästfoderpriser!
Hippo Bas Basic, Hippo Top One, Happy HOOF mm. Du får hjälp av utbildade kunniga foderrådgivare när du handlar foder i vår butik.
Vi hjälper dig också med analyser av ditt foder. Både näringsmässiga analyser och hygieniska analyser. Färdigt provkit erhålles kostnadsfritt.
Bästa hälsningar veterinär Catharina Petersson
 
Hitta hit - Karta


Boka online


   ÖPPETTIDER

Öppet vardagar samt torsdagskvällar.
Förboka ditt besök per telefon.

040-400 242
0708-76 99 58

 

Tävlingsintyg Häst Norden
Läkemedelsbiverkningar anm.
Licensmotivering

  ADRESS

Svedala Veterinärpraktik
Kråkegårdsvägen 39
233 38 Svedala

svedvet@hotmail.com

  HITTA TILL OSS


Visa större karta

Webbproduktion: Amiras Design