Svedvet


AKTUELLT
Har din häst PPID-EMS ?
Nu kan alla hästägare åtnjuta möjligheten att få hjälp med a


Akutsjukvård hund
Onsdag den 31/10 KL 18-20 VAD GÖR DU OM HUNDEN BLIR SJUK?


Kastrationskampanj KATT
VÅR-kampanj för katter 2019 tillsammans med Malmö Djurskydd.


Ultraljudsveterinär
Ultraljudsveterinären och smådjurs-specialisten Katrine Lind


Kastrationskampanj KATT
Kampanjen SLUTVi erbjuder Priser Sjukdomar Djurfakta Om oss


Varmt välkommen till oss med ditt djur!
Vår kunniga och erfarna personal tar emot dig i en personlig och välutrustad klinik. Vi hoppas att du och ditt djur kommer att trivas här hos oss. Förboka ditt besök via telefon.

Telefon 040 - 40 02 42, öppet vardagar

Corona info: Vi har öppet som vanligt och du är hjärtans välkommen. För din och vår säkerhet har vi utökade smitt och hygienskyddsrutiner.

Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för oss alla då du och ditt djur besöker oss. Av detta skäl undanber vi oss också medföljande anhöriga såvida inte djuret kräver det. Begränsa antalet besökare till en, max två per djur.

I de fall du tillhör riskgrupp eller av annan orsak vill stanna kvar i bilen går det bra att låta oss hjälpa dig antingen med ditt djur eller att leverera foder till bilen.-Foderköp:OM DU VILL: Ring 040 - 400 242 från bilen när du är på vår parkering så kommer vi ut med foder, tillskott eller artiklar och lägger bak i bilen. Du kan sedan swisha genom rutan på bilen.

-Veterinärbesök:OM DU VILL: Vi lastar ur ditt djur från bilen och tar med in på kliniken. Du kan följa undersökningen via telefon. Ring före besöket och meddela om du behöver assistans.


Hästkliniken möjliggör alla typer av undersökningar på häst. Här finns även ridhus så att vi kan se hästen riden/longerad i samband med undersökning av rörelsestörningar eller prestationsnedsättningar. Stort engagemang för hästtandvård.

Smådjurskliniken innehåller operationssal, uppvakningsavdelning, tandvårdsbehandling-tandröntgen, eget lab och undersökningsrum. Vi erbjuder både röntgen och ultraljudsundersökningar. Vi utför även hjärtultraljud.

Svedvetbutiken inne på kliniken tillhandahåller foder till hundar, katter och hästar. Ett stort utbud av djurvårdsprodukter, vitaminer, ledtillskott, mag&tarm produkter, liniment och mycket mer finns till försäljning i vår butik. Vi är återförsäljare till Svenska Foder- Hippo hästfoder, Spillers och Royal Canin djurfoder.

webbutik

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS, Catharina Petersson med personal !
 
Hitta hit - Karta


Boka online


   ÖPPETTIDER

Öppet vardagar samt torsdagskvällar.
Förboka ditt besök per telefon.

040-400 242
0708-76 99 58

 

Tävlingsintyg Häst Norden
Läkemedelsbiverkningar anm.
Licensmotivering

  ADRESS

Svedala Veterinärpraktik
Kråkegårdsvägen 39
233 38 Svedala

svedvet@hotmail.com

  HITTA TILL OSS


Visa större karta

Webbproduktion: Amiras Design