Till startsidan

DJURFAKTA

Vi erbjuder Priser Sjukdomar Djurfakta Om oss


HUND - FODER


Att hitta rätt foder till sin hund är viktigt. Det är ovärderligt att hitta ett foder som passar hundens mag- och tarmsystem. Avföringen skall vara hård, fast, och av en mörkare nyans. Det ska i princip låta ”pling” när avföringen når marken. Om avföringen istället är porös och ljusfärgad, kan detta leda till att djuret får problem med tex. sina analsäckar. Det är även viktigt att fodret täcker alla behov som djuret har när det kommer till energi och näringsvärden.


Om ditt djur tex. har problem med något av sina inre organ eller lider av fodermålsallergi, kan detta i vissa fall vara kontrollerbart med hjälp av något så enkelt som att byta till ett välanpassat medicinskt foder.

Vi är återförsäljare av Royal Canin’s foder, och erbjuder ett brett spektrum av både friskfoder och medicinskt foder till hund och katt. Vi har sett många nöjda kunder som fått gladare och friskare djur efter foderjustering enligt veterinära råd.

Probiotika och omegafettsyror är kostkomplement som kan hjälpa din hund med dålig mage respektive hudproblem, läs mer under Skötselråd.  ÖPPETTIDER

Öppet vardagar samt torsdagskvällar.
Förboka ditt besök per telefon.

040-400 242
0708-76 99 58


  ADRESS

Svedala Veterinärpraktik
Kråkegårdsvägen 39
233 38 Svedala

svedvet@hotmail.com

  HITTA TILL OSS


Visa större karta