StartsidanFoder

Att hitta rätt foder till sin katt är viktigt. För att katten ska må bra är ett foder som passar kattens mag- och tarmsystem en viktig aspekt. Avföringen skall vara fast, och av en mörkare nyans, inte porös och ljusfärgad. Det är även viktigt att fodret täcker alla behov som djuret har när det kommer till energi och näringsvärden.

Innekatter som inte har tillgång till gräs är ofta i behov av ett foder som hjälper dem att få ut sina hårbollar, ett foder med så kallat hårbolls index.

Om din katt tex. har problem med något av sina inre organ eller lider av fodermålsallergi, kan detta i vissa fall vara kontrollerbart med hjälp av något så enkelt som att byta till ett välanpassat medicinskt foder. Tex. diabetes är en relativt vanlig kattsjukdom som, i de flesta fall går att kontrollera väl med hjälp av ett specialanpassat foder.

Vi är återförsäljare av Royal Canin’s foder, och erbjuder ett brett spektrum av både friskfoder och medicinskt foder till hund och katt. Vi har sett många nöjda kunder som fått gladare och friskare djur efter foderjustering enligt veterinära råd.

Probiotika och omegafettsyror är kostkomplement som kan hjälpa din katt med dålig mage respektive hudproblem.

« Tillbaka