Startsidan


Dataskyddspolicy

Svedala Veterinärpraktik värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur Svedala Veterinärpraktik samlar in och använder personuppgifter.

När ni kontaktar oss, t.ex. för att köpa en produkt, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Svedala Veterinärpraktik använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig.

För att kunna erbjuda dig våra tjänster och produkter, behöver vi behandla dina personuppgifter enligt nedan. Vi gör det med största möjliga hänsyn till din integritet.

Vilken information samlar vi in?
Insamling och användning av data
Denna dataskyddspolicy täcker data som samlas in online och offline, inklusive personuppgifter som vi kan komma att samla in genom flera olika kanaler, såsom webbplatser, sociala medier, kontakt per telefon eller e-post och på evenemang/mässor.

Vi kan komma att kombinera personuppgifter som samlats in på ett sätt (t.ex. en webbplats) med personuppgifter som har samlats in på ett annat sätt (t.ex. mässor, kundmöten).