Startsidan


Om ossVår klinik

Svedala Veterinärpraktik grundades 1994 av leg. vet. Catharina Petersson som äger och driver kliniken.
Kliniken ligger i Krågeholm i utkanten av Svedala på bekvämt avstånd till både E65 och pågatågstation / busshållplats (2km).
Bit för bit har kliniken utökats och för hästar finns idag en fullt utrustad klinik som även inkluderar ridhus och utomhusridbana. Smådjuren har tillgång till en egen toppmodern ”klinik i kliniken”.

Häst- och smådjursklinik med djurens hälsa i fokus. Hos oss träffar du "din" veterinär varje gång. Kvalitet, engagemang och mervärde är våra ledord. Vår kunniga och erfarna personal tar emot dig i en välutrustad klinik och vi hoppas att du och ditt djur kommer att trivas här hos oss.

Verksamheten bedrivs i enlighet med vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi strävar efter att vården skall hålla en hög kvalité med fokus på djurets hälsa och livskvalitet. Vi är länken mellan dig och ditt djur så att du får kunskap och förståelse för vad som hänt med ditt djur.
Tillsammans med våra duktiga och erfarna veterinärassistenter ser vi till att ditt djur får bästa möjliga vård och omsorg.

Alla medarbetare är ”djurmänniskor” som alla har livslång erfarenhet av egna djur.
Våra fritidsintressen är hunduppfödning, utställning, tävling, jakt, hästuppfödning och tävling med hästar inom olika discipliner.

Fortlöpande vidareutbildning inom djursjukvård är en självklarhet för alla som arbetar här.