Startsidan

Du träffar din veterinär
varje gång
Erfarenhet, kvalitet och engagemang.
Boka tid på tel 040 - 400 242Information om kliniken

Välkommen till oss med ditt djur.
Vår kunniga och erfarna personal tar emot dig och ditt djur i en personlig och välutrustad klinik. Vi hoppas att du och ditt djur kommer att trivas här hos oss. Förboka alltid ditt besök via telefon.


Telefon 040 - 400 242
Öppettider:
Måndag-onsdag-fredag: Telefonen öppnar kl 08:00, kliniken öppnar kl 9:30 Bra att veta vid träckprov
Tisdag: Kliniken öppnar kl 08:00
Torsdag: Kvällsöppet kl 17-21 (obs enbart kvällsöppet, ej öppet på dagen)


Hos oss hittar du: LAB - RÖNTGEN - ULTRALJUD - OPERATION mm

Hästklinik Hästkliniken är välutrustad och möjliggör alla typer av undersökningar på häst. Här finns 30m inomhus löparbana, ridhus och uteridbana, så att vi kan se hästen riden/longerad i samband med undersökning av rörelsestörningar eller prestationsnedsättningar. Stort engagemang för hästtandvård.

Smådjursklinik Smådjurskliniken med operationssal, uppvakningsavdelning, tandvårdsbehandling-tandröntgen, eget lab och undersökningsrum. Vi erbjuder både röntgen och ultraljudsundersökningar. Vi utför även hjärtultraljud.

Foderbutiken inne på kliniken tillhandahåller foder till hundar, katter och hästar och ett stort utbud av djurvårdsprodukter, vitaminer, ledtillskott, mag- & tarmprodukter, liniment och mycket mera. Vi är återförsäljare för Royal Canin medicinskt foder, Hills foder, Virbac samt för hästar Hippo- Svenska Foder.