Startsidan

Du träffar din veterinär
varje gång
Erfarenhet, kvalitet och engagemang
Boka tid på tel 040 - 400 242Aktuellt på kliniken

Välkommen till oss med ditt djur.
Vår kunniga och erfarna personal tar emot dig i en personlig och välutrustad klinik. Vi hoppas att du och ditt djur kommer att trivas här hos oss. Förboka alltid ditt besök via telefon.


Telefon 040 - 40 02 42
Öppettider: Dagtid vardagar må-ti-ons-fre
Kvällstid torsdagar kl 17-21Besöks info:
Vi strävar efter att upprätthålla en så säker miljö vi kan då du och ditt djur besöker oss. Det finns handdesinfektionsautomater vid ingångar och utplacerade i samtliga rum på kliniken för err smittskydd. Vid behov delar vi ut munskydd utan kostnad till de som behöver.

I de fall du tillhör riskgrupp eller av annan orsak vill stanna kvar i bilen går det bra att låta oss hjälpa dig antingen med ditt djur eller att leverera foder till bilen. Ring 040-400 242 från bilen så kan vi ta in djuret eller komma ut med foder till dig. Du kan följa undersökningen via telefon. Ring gärna före besöket och meddela om du behöver assistans.

Hästkliniken möjliggör alla typer av undersökningar på häst. Här finns även ridhus så att vi kan se hästen riden/longerad i samband med undersökning av rörelsestörningar eller prestationsnedsättningar. Stort engagemang för hästtandvård.

Smådjurskliniken innehåller operationssal, uppvakningsavdelning, tandvårdsbehandling-tandröntgen, eget lab och undersökningsrum. Vi erbjuder både röntgen och ultraljudsundersökningar. Vi utför även hjärtultraljud.

Svedvetbutiken inne på kliniken tillhandahåller foder till hundar, katter och hästar. Ett stort utbud av djurvårdsprodukter, vitaminer, ledtillskott, mag- & tarmprodukter, liniment och mycket mer finns till försäljning i vår butik. Vi är återförsäljare till Svenska Foder- Hippo hästfoder och Royal Canin djurfoder.

 

Ring